MP3-fil Egil Skallagrimsson

Egil Skallagrimsson (MP3-fil)

0
Your rating: None
Skriv en anmeldelse
Kr: 139,-

Hør utdrag

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Møt Egil Skallagrimsson – en action-helt fra 900-tallet, rå i kjeften og rask med sverdet. NRK Radioteatret har tatt en av våre saftige gamle sagaer og formidler den i en helt ny form. Resultatet er en poetisk action-komedie som det virkelig svinger av, i et frekt, moderne og overraskende hørespill om menn som ikke akkurat tar sine konflikter til riksmeklingsmannen.

Egil Skallagrimsson har mye uoppgjort med kongssønnen, Eirik Blodøks, og de gutta tar ikke sine konflikter til riksmeklingsmannen, for å si det sånn.Men Egil er mer enn et råskinn. Han er sannsynligvis den eneste dikter i verdenshistorien som har berget livet ved å skrive et hyldningskvad til sin bøddel.

Det er saft og kraft i de gamle sagaene. De roper etter å bli formidlet i ny form. Men forsøkene på å overføre dem til scene eller film har sjelden vært særlig vellykket. NRK Radioteatret mener nå at de har knekket koden og synes det er en begivenhet med verdenspremieren på Sagaen om Egil Skallagrimsson som hørespill."Egil Skallagrimsson" har blitt til en poetisk action-komedie, som det virkelig svinger av.

For sitt spill i hovedrollen som Egil Skallagrimsson fikk Trond Høvik Radioteatrets Blå Fugl. Andre medvirkende i hørespillet er bl.a. Morten Espeland, Nina Ellen Ødegård, Paul Ottar Haga, Thomas Bye, Sverre Bentzen, Per Christian Ellefsen og Bjørn Sundquist.En lytterreaksjon: "Beste og galeste som er laga på mange år! Beste hørespillet jeg har hørt. I samme klasse som Dickie Dick Dickens og Stompa-hørespillene. Har ikke moret meg sånn med radio på svært lenge."

Produktanmeldelser
0
Your rating: None
Logg på eller opprett en konto for å skrive en anmeldelse