MP3-fil Nocturne for Ellen

Nocturne for Ellen (MP3-fil)

0
Your rating: None
Skriv en anmeldelse
Kr: 175,-
Kr: 299,-

Hør utdrag

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

«Nocturne for Ellen» er moderne radiokrim på sitt beste. Toril Brekkes krimdebut i Radioteatret henter sin handling fra nåtidens Halden, og både miljøspørsmål, rasisme, doping, grådighet og sjalusi er mulige motiver i hovedpersonenes jakt etter svaret – og morderen.

Den unge studenten Kaja Heileman og kjæresten Thomas Werner venter seg en fredelig badeferie hos Kajas tante Ellen, som bor i et gammelt hus utenfor Halden. Men de får oppleve noe helt annet. Et lik blir funnet. Og et mystisk mordvåpen. Det blir en vanskelig og etter hvert følsom sak for Haldenpolitiets etterforsker Knut Hope. Hva foregår i svømmemiljøet i byen? Hvilke planer har miljøaktivistene med atomreaktoren? Hvem har måttet bringe noen til taushet? Er det en desperat handling fra noen på asylmotaket i nabolaget? Eller er motivet rett og slett grådighet og sjalusi?

Toril Brekke har skrevet en lang rekke romaner, både for ungdom og voksne, bl.a arbeidersagaen «Granitt » og høstens fortelling om Orkla; «Bergskatt».

Produktanmeldelser
0
Your rating: None
Logg på eller opprett en konto for å skrive en anmeldelse