DVD Jon Skolmens beste

Jon Skolmens beste (DVD)

Humorklassikere og latterbomber fra tiden i NRK!
0
Your rating: None
Skriv en anmeldelse
Kr: 99,-
Status: På lager - sendes i løpet av 1 - 3 virkedager (1 stk)

Komiker og skuespiller Jon Skolmen har lang erfaring fra scenen og NRK. På rullebladet har han tre Chaplin-priser fra humorfestivalen i Montreux og en serie med morsomme filmer om selskapsreiser. Han har spilt revy, show og vært stand up-komiker. Han var med fra fjernsynets første år, og ble først kjent gjennom barne-TV, der han laget stor underholdning med en skrivemaskin og en persienne. Siden den gang har han utviklet seg til å bli en av landets mest folkekjære artister, og han er en av få norske komikere som har gjort det godt også i vårt naboland. Jons humor er preget av hjertevarme, menneskekunnskap og musikalitet. I 2009 mottok han Komiprisens Hederspris.

På denne DVDen får vi et herlig gjensyn med klassiske høydepunkter fra årene i NRK – heriblant The International Wall-to-Wall Show og The Nor-way to broadcasting, sketsjer som Påsketur i byen med Harald-Heide-Steen og Trond-Viggo Torgersen, og uttallige sketsjer med Trond Kirkvaag.
 
Medvirkende: Jon Skolmen, Trond Kirkvaag, Harald Heide-Steen jr., Andreas Diesen, Trond-Viggo Torgersen, Anne Marit Jacobsen, Grethe Kausland, Inger Lise Rypdal

Se trailer:

Produktanmeldelser
0
Your rating: None
Logg på eller opprett en konto for å skrive en anmeldelse