DVD Knutsen og Ludvigsen

Knutsen og Ludvigsen (DVD)

Alt det beste fra tiden i NRK!
0
Your rating: None
Skriv en anmeldelse
Kr: 99,-
Status: På lager - sendes i løpet av 1 - 3 virkedager (14 stk)

Knutsen og Ludvigsen er to små fyrer som bor i en tunnel. De har en grevling i taket, og lenger inne i tunnelen bor bestefaren til Knutsen, Kaptein Knutsen, inne i en ryggsekkstein. Av og til tasser Det Store Dyret (skummelt og snilt, nærmest snillskummelt) forbi, og Konduktøren kommer alltid på besøk når han ramler av toget. Knutsen og Ludvigsen har kjøleskap.

Duoen Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen skapte ikke bare to figurer, men også en hel fantasiverden. Gjennom flere tiår underholdt de barn og voksne med absurd humor, alvor, ablegøyer og musikalsk kvalitet. De skapte en lang rekke sanger som fortsetter å glede barn i alle aldre. De har gjennom årene vunnet en rekke priser, heriblant flere Spellemannspriser, og så sent som i 2011 ble de tildelt Den store gledesprisen.
 
På denne DVDen har vi samlet det beste fra alt de to foretok seg i NRK, og vi får bl.a.gjensyn med favoritter som "Grevling i taket", "Hallo! Hallo!", "Dum og deilig", "Kanskje kommer kongen" og mange fler. Inneholder også tidligere upubliserte konsertopptak med Knutsen og Ludvigsen fra Øyafestivalen i 2006

Se trailer:

Produktanmeldelser
0
Your rating: None
Logg på eller opprett en konto for å skrive en anmeldelse